Aspergehoeve koolen

Boerderij de Aspergehoeve

We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd aan de Putseweg 46 te Ossendrecht. De Putseweg is een belangrijke ader richting de Belgische grens. Vele mooie fietsroutes lopen door het gebied, de Brabantse Wal. Deze komt letterlijk langs onze boerderij de Aspergehoeve.

We zijn trots op ons veelzijdige boerenbedrijf. Naast asperges hebben wij rosékalveren en een boomkwekerij. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en gedurende het aspergeseizoen is onze winkel de gehele week open!

Een nieuw aspergeseizoen, ons gezin en ons team kijkt er ieder jaar weer naar uit. We vinden het fijn iedereen na een kleine 10 maanden weer terug te zien. En het blijft altijd een verrassing wanneer de eerste asperge zijn kopje laat zien.

De Brabantse Wal

Langs de grens van West-Brabant, Zeeland en Vlaanderen ligt de Brabantse Wal. De Brabantse Wal strekt zich uit over de gemeentes Steenbergen, het noorden van Bergen op Zoom, het zuidwesten van Roosendaal en Woensdrecht.

Ossendrecht, ligt op de Brabantse Wal en op die grens van hoog op laag groeien de lekkerste asperges, "de onze!"

De Brabantse Wal Asperge onderscheidt zich in smaak van andere asperges, deze smaak heeft zich ontwikkeld door de combinatie van het zuivere grondwater van de Kalmthoutse Heide en de zilte zeelucht van Zeeland. Onze asperges hebben daardoor een niet bittere, licht zilte smaak!

De Brabantse Wal Asperge is een Europees Erkend Streekproduct!

Begin 2016 zijn onze asperges toegevoegd aan de Europees Erkende Streekproducten.
De Aspergehoeve is lid van telersvereniging Brabantse Wal Asperges